Lampionnenoptocht in de wijk de Doorslag

Zaterdag 10 november aanstaande wordt de lampionnenoptocht gehouden door het Wijkplatform Doorslag voor kinderen tot en met 12 jaar. Het is de bedoeling dat er met elk kind een volwassen meeloopt. Start om 18.00 uur vanaf Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13. De Clownsband begeleidt de tocht. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat er veilig overgestoken kan worden.

Opgeven kan door middel van een envelop met daarin een briefje met de naam van het kind, e-mailadres en telefoonnummer en € 2,00 in te leveren bij Buurtplein Doorslag (in de brievenbus of binnen inleveren). Onderweg krijgen de kinderen iets lekkers. Na afloop is er voor alle kinderen binnen limonade en een leuke attentie. Voor de ouders is er koffie en thee. Daarvoor krijgen de kinderen een lampionstokje met batterijen.

Een lampion zelf meenemen of eerder maken op woensdagmiddag 7 november a.s. in Buurtplein Doorslag. Inlichtingen: Nel Meijer, tel. 06-50557762 of door een e-mail te sturen naar: wijkplatformdoorslag@notice.nu. Bij slecht weer is er een leuk binnenprogramma met spelletjes, lekkers en muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren