Compensatie aan ondernemers met parkeervergunningen City

Vanwege de Coronamaatregelen heeft een aantal ondernemers in de binnenstad van Nieuwegein hun zaak of winkel moeten sluiten en werken de meeste kantoormedewerkers vanuit huis. Hierdoor wordt minder gebruik gemaakt van de parkeergarages en de straten rondom Cityplaza. Parkeerservice Nieuwegein wil nu deze bedrijven die een vergunning hebben voor straatparkeren of het parkeren in één van de parkeergarages in City tegemoet komen.

Parkeerservice Nieuwegein: ‘De gemeente heeft besloten om de ondernemers te compenseren in de kosten. De manier waarop deze vergoeding wordt verstrekt, is nog niet bekend. Het is voor onze dienstverlener ParkeerService op dit moment technisch en administratief niet mogelijk om parkeerabonnementen of parkeervergunningen tijdelijk te deactiveren. Dat betekent dat de abonnementen of vergunningen doorlopen.’

Ondernemers in bovenstaande situatie kunnen een verzoek voor compensatie van de kosten indienen. De ondernemers kunnen er ook voor kiezen om het abonnement of vergunning te beëindigen. ‘Daarbij moet wel rekening worden gehouden als u een abonnement of vergunning opnieuw wilt aanvragen. Dit heeft een lange doorlooptijd’ aldus Parkeerservice Nieuwegein.

Voor eventuele aanvullende vragen kan contact worden opgenomen met ParkeerService via telefoonnummer (033) 247 30 00 of per e-mail op info.nieuwegein@parkeerservice.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren