Lampionnenoptocht in de Doorslag

Op zaterdag 12 november a.s. wordt de jaarlijkse lampionnenoptocht in het kader van Sint Maarten in de wijk Doorslag georganiseerd door het wijkplatform Doorslag. De optocht start om 18.00 uur vanuit Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13. De tocht wordt aangevoerd door de Clownsband die voor gezellige muziek onderweg zorgt. Verkeersregelaars begeleiden de kinderen.

Je kan je opgeven door een gesloten envelop voor het wijkplatform Doorslag met daarin € 2,00 per kind en een briefje met je naam, telefoonnummer en e-mailadres in de brievenbus van Buurtplein Doorslag te doen. Je krijgt daarvoor op de dag zelf een stokje met een lampje en batterijen. Het is de bedoeling dat ouders meelopen. Na afloop krijgt iedereen een leuk presentje en een beker limonade. Voor de ouders is er een gratis kopje koffie of thee. Bij slecht weer is er een leuk binnenprogramma met allerlei spelletjes en activiteiten.

Je kan een lampion komen maken op woensdag 9 november a.s., van 15.00 – 16.30 uur tijdens de Knutselinstuif in Buurtplein Doorslag. Al het materiaal en voorbeelden zijn aanwezig. Er is voor de kinderen iets lekkers te eten en te drinken. Kosten € 3,50. Opgeven en inlichtingen bij Nel Meijer, 06-50557762 of nmeijer@notice.nu.

lampionnen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk