Ladies Wellness Night

Het wijknetwerk Fokkesteeg organiseert vrijdag 12 februari aanstaande een Ladies Wellness Night in wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans. U kunt deelnemen aan alle activiteiten en vooral ontspannen in een relaxte sfeer.

Een gezichtsbehandeling door een schoonheidsspecialiste. Uw wenkbrauwen laten epileren met touwtjes. Uw nagels laten verzorgen. Een voetreflexbehandeling. Een juwel stoelmassage. Een reiki behandeling. Een advies op het gebied van visagie of een demonstratie van natuurproducten (aloe vera, bijenprodukten). U kunt ook een korte workshop volgen: yoga, kristallen klankschalensessie, of cupcakes versieren. En natuurlijk is er ook een tafel met kaarsen en halfedelstenen aanwezig. Er zijn gezonde hapjes en drankjes, dus de inwendige mens kan ook vertroeteld worden.

Een kaartje in de voorverkoop kost 7,50 euro, inclusief twee consumpties. Een kaartje aan de zaal kost 10,- euro, incl. twee consumpties. Aanmelden voor deze Ladies Wellness Night kan in Wijkhuis De Steeg, dan krijgt u gelijk uw kaartje mee. U kunt u echter ook aanmelden via wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com. Doet u dit vóór 10 februari aanstaande dan geldt dit als voorverkoop. U krijgt uw kaartje dan aan de zaal. Vergeet niet op de avond zelf een handdoek mee te nemen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk