Katern

Laatste kans inschrijven Rijnhuyse Open 2017

Tennissers hebben nog beperkt tijd om zich in te schrijven voor het QuoVadis Rijnhuyse Open dat van 2 t/m 10 september op de smashcourtbanen van Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein wordt gehouden. De inschrijving voor dit tennistoernooi via www.toernooi.nl sluit namelijk 24 augustus a.s.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven voor HD2, DD2 en GD2. De overige categorieën zijn speelsterkte 3 t/m 8 (in alle categorieën herenenkel, herendubbel, damesenkel, damesdubbel en gemengddubbel). Bij speelsterkte 7 is dit jaar ook voor de eerste keer de categorie 35+ voor de HD, DD en GD toegevoegd. Het QuoVadis Rijnhuyse Open bestaat al vele decennia en wordt door menigeen in de regio gezien als een sportieve start van het naseizoen en een goede voorbereiding op de najaarscompetitie.

Titel verdedigen
In 2016 was speelsterkte 3 nog de hoogste categorie tijdens dit open toernooi en schreef Koen Schuilenburg (spelend bij Griffensteyn) de herenenkel 3 op zijn naam. In de damesenkel 3 zal Rijnhuyse trainster Monique Sporrel haar titel verdedigen.

Met de toevoeging van speelsterkte 2 zal tijdens het QuoVadis Rijnhuyse Open 2017 nog meer fantastisch tennis te bewonderen zijn. Meer informatie over de tennisclub (locatie, banen en bijv. lidmaatschap) staat op www.rijnhuyse.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk