Laatste gratis ophaalronde snoeihout

In de maand november organiseert Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in de gemeente Nieuwegein de vierde en tevens laatste gratis ophaalronde voor snoeihout van dit jaar. Als u deze ophaalronde snoeihout wilt aanbieden, maak hiervoor dan online een afspraak. Bij het maken van de afspraak krijgt u de exacte ophaaldatum door. Een afspraak maken kan tot dinsdag 16 november, zolang er nog ruimte beschikbaar is op de ophaalroute. Vol is vol.

Een afspraak maken
Heeft u snoeihout en wilt u dit laten ophalen? Maak dan direct online een afspraak op deze website of bel naar de afdeling Publiekscontacten van RMN op telefoonnummer 0900-6039222 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur). Een afspraak maken voor deze ophaalronde kan tot dinsdag 16 november 2021.

Aanbiedregels snoeihout
• Deelname alleen mogelijk na het maken van een afspraak
• Snoeihout samenbinden in handzame bundels die gemakkelijk op te tillen zijn (max. 25 kg)
• Maximale lengte van de takken: 1,5 meter
• Maximale dikte van de takken: polsdikte 
(géén stronken)
• Géén dozen of zakken met snoeihout of

ander tuinafval
• Totaal maximaal 2m3 per huishouden.
• Bundels snoeihout vóór 07.30 uur aanbieden 
op de gebruikelijke aanbiedplek van de container.

Snoeihout kunt u buiten deze ophaalrondes laten ophalen tegen betaling van c 30,-, of gratis inleveren bij het recyclingstation van Nieuwegein, Utrechthaven 3. De aanbiedre- gels en overige aanvullende informatie is te vinden op www.rmn.nl of in de RMN app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren