Laat je boodschap achter in de dixi!

Vanaf vandaag gaat de Dixi-on-tour van start! De gemeente gaat de boer op met een heuse dixi, waar mensen hun boodschap voor de gemeente in kunnen achterlaten. Het doel van de dixi is om jongeren bekend(er) te maken met het stemmen voor de gemeenteraad en om Nieuwegeinse inwoners te vragen welke boodschap zij hebben voor de gemeente. Burgemeester Frans Backhuijs: “Iedereen is welkom op 21 maart om te komen stemmen. Maar ook als je niet kunt of wilt stemmen, dan willen wij weten welke ideeën je hebt voor de stad.”

Bij de dixi zijn medewerkers van de gemeente aanwezig. Met de dixi richt de gemeente zich vooral op jongeren. Zo willen ze hen informeren over hoe stemmen werkt en motiveren om ook te komen op 21 maart. Ook hoopt de gemeente hier jongeren onder de 18 mee te bereiken, met het oog op de toekomst. Maar iedereen is welkom bij de dixi om vragen te stellen of een boodschap voor de gemeente achter te laten. “Dus blijf niet zitten met je vraag of idee, maar laat die achter in de dixi!” aldus de burgemeester.

Je vindt de dixi op diverse plekken in de stad. In ieder geval hier (en verder is het nog een suprise waar hij opduikt):

  • dinsdag 13 maart in Theater De Kom van 18:30 uur – 20:00 uur
  • woensdag 14 maart in de bieb van 14:00 uur – 17:00 uur
  • zaterdag 17 maart op de Raadstede tegenover de New Yorker van 14:00 uur – 16:00 uur
  • Woensdag 21 maart voor het Stadshuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren