Laat uw fiets gratis graveren!

Op woensdagmiddag 21 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur staat er een promotie- en graveerteam van het Centrum Fietsdiefstal bij fietsenstalling De Fietspomp aan de Lantaarnstede, onder het Stadshuis. Zij graveren uw fiets gratis en zorgen ervoor dat deze ook direct geregistreerd wordt. Grijp deze kans dus en laat uw fiets gratis graveren. Neemt u wel uw legitimatie mee?

Maak gebruik van gratis stallingen
Als u wilt winkelen in het centrum, kunt u uw fiets kwijt in een van de gratis fietsenstallingen. Fietsenstalling De Fietspomp bevindt zich op de Lantaarnstede onder het Stadshuis, op de Ringstede is fietsenstalling De Snelbinder gevestigd en op de Hagestede zit fietsenstalling P-West.

Zet u uw fiets niet in een gratis bewaakte stalling, dan is het natuurlijk van groot belang uw fiets in het zicht en goed op slot te zetten. Gebruik een tweede slot en zet de fiets met frame én voorwiel aan de ‘wereld’ vast, bijvoorbeeld aan het fietsrek. Noteer de kenmerken van uw fiets (frame- en / of chipnummer, kleur, merk enz.) voor het geval uw fiets toch gestolen wordt. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan 112.

Fiets gestolen? Doe altijd aangifte
Als uw fiets weg is, betekent dat niet altijd dat uw fiets is gestolen. De gemeente haalt namelijk fietsen weg die gevaarlijk of te lang geparkeerd staan, of die ergens staan waar dat niet mag. Meld uw verloren fiets bij de gemeente via telefoonnummer 14 030 of digitaal. Mocht uw fiets onverhoopt toch zijn gestolen doe hier dan online of via het politiebureau aangifte van. Door aangifte te doen maakt u de fiets herkenbaar als gestolen. Bovendien vergroot u de mogelijkheid dat de fiets weer terugkomt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren