Katern

Kynologenvereniging Nieuwegein 30 jaar

Op zaterdag 27 juni aanstaande viert de Kynologenvereniging Nieuwegein (KVN) haar 30 jarig jubileum. Een Leuke dag voor jong en oud met veel leuke activiteiten voor honden bezitters. Er zullen veel demonstraties te zien zijn met de hond natuurlijk in de hoofdrol.

Op het terrein van KVN aan de Galecopperzoom, zullen diverse verenigingen, op het gebied van hulphonden, jachthonden, werkhonden en sporthonden, een kraam hebben om u voor te lichten over hun activiteiten. Heeft u zelf een hond? Neem hem mee, want ook voor uw hond zijn er allerlei leuke dingen te doen zoals: een klein parcourtje en snuffelen bij de jachthonden. Of uw hond op de foto. De dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het terrein van de KVN is gelegen aan de Galecopperzoom 3 in Nieuwegein (achter het Petanquecentrum).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren