Kunstzinnig diner met KunstGein en het ROC

Stichting KunstGein en het ROC Facility Horeca & Travel College in Nieuwegein zijn samen een nieuw project gestart: ‘Kunst op je bord.’ KunstGein heeft in samenwerking met de studenten van het ROC een bijzonder menu gecreëerd waarin de grenzen tussen kunst en eten vervagen. Dit diner vindt plaats op dinsdag 9 mei 2017 in restaurant Le Pont Bleu aan de Newtonbaan in Nieuwegein.

Na het volgen van een workshop over kleurgebruik en geïnspireerd op de kunstenaars Warhol, Kandinsky en Mondriaan heeft de keukenbrigade het menu ‘Kunst op je bord’ samengesteld. Tijdens “Kunst op je bord” kun je ook kunstwerken bewonderen.

Wil je ook verrast worden en genieten van dit heerlijke kunstzinnige 4-gangenmenu? Meld je dan snel aan, want er zijn slechts 55 plaatsen. De kosten zijn € 27,50 p.p. inclusief drank. Aanmelding tot 30 april via inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. Kunst op je bord 9 mei 2017.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren