Kunstschilders en een beeldhouwer in expo Tien

Buiten is het koud, in KunstGein Podium is het warm. De grote kleurrijke zomerse schilderijen van kunstschilder Ans van Erp geven je een blij gevoel evenals de voornamelijk abstracte kleurige doeken van Anette van Ginkel. Beeldhouwer Jan van Willigenburg completeert de expositie met zijn doorschijnende albasten beelden en objecten van speksteen. De expositie kunt u zien tot zondag 15 februari in Podium in het atrium van Stadshuis Nieuwegein.

Van Erp schildert voornamelijk met acrylverf in soms wel tien dunne, transparante lagen. Een indrukwekkend drieluik met als uitgangspunt Park Oudegein staat als apart object opgesteld. Van Ginkel is autodidact, werkt vanuit haar emotie en dus levert dat een gevarieerde stijl op: van fors aangezet werk tot werk met meer details. Beeldhouwer Van Willigenburg werkt het liefst met albast en verschillende soorten speksteen. Hij kan zich tijdens zijn werk totaal verliezen als zat hij op een andere planeet.

Vooralsnog staat zijn werk samen met dat van de andere exposanten in KunstGein Podium. De moeite waard om te komen kijken en te praten met de exposanten. Werp als warming-up ook eens een blik in onze vier etalages in de Binnenstede met ook werk van onze gastexposant beeldend kunstenaar en duizendpoot Marjanke de Bruijn. Podium is open van woensdag t/m zaterdag 13.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren