Kamiel Maase start gezondheidsonderzoek

Kamiel Maase, Nederlands recordhouder op de 5.000 meter, 10.000 meter en marathon, heeft de spits afgebeten van het grootschalige gezondheidsonderzoek onder volwassenen in de regio Midden-Nederland. De ´beste atleet van 2003´, die vorig najaar het marathonrecord van Gerard Nijboer uit 1980 aanscherpte tot 2.08,31, heeft de enquête met plezier ingevuld. ´Ik heb een hekel aan lange enquêtes, gelukkig was de enquête van GGD Midden-Nederland gemakkelijk en snel in te vullen´ aldus de atleet.

Net als Kamiel Maase zullen deze week per gemeente ongeveer 650 inwoners van Nieuwegein een enquête van de GGD Midden-Nederland ontvangen. Deze enquête maakt deel uit van een onderzoek naar de gezondheid van volwassenen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar. De GGD wil hiermee de gemeente Nieuwegein inzicht verschaffen in de gezondheid, leefgewoonten en leefsituatie van de bevolking van Nieuwegein. In totaal zullen 16.000 mensen in 25 Utrechtse gemeenten een enquête in hun brievenbus vinden.

De resultaten van het onderzoek worden in januari 2005 verwacht. Deze zijn terug te vinden op de website van GGD Midden-Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk