Kunstgras zorgt voor vermaak op Cityplaza

Sinds begin deze week liggen verspreid over Cityplaza zes kunstgrasveldjes waarop bezoekers kunnen recreëren. Op dit ‘pop-up groen’ is het mogelijk om te picknicken, borrelen of met elkaar de puttechniek van het golfen onder de knie krijgen. Ook mijn er zitzakken, boompjes en picknicktafels die de veldjes compleet moeten maken.

De ‘pop-up grasveldjes’ zijn een initiatief van de Stichting Binnenstadmanagement Nieuwegein. Dit is een samenwerkingsverband tussen enkele binnenstadspartners: Winkeliersvereniging Cityplaza, Wereldhave (eigenaar Cityplaza), DE KOM stadstheater en kunstencentrum, Nieuwegeinse Markten, HB Capital (ABC locatie), Bibliotheek De Tweede Verdieping, Wijkplatform Centrum-Merwestein en de gemeente Nieuwegein.

20160721_popupgroengrootOp de veldjes worden deze zomer verschillende activiteiten georganiseerd. De veldjes liggen er tot 22 augustus. Het weekend daarvoor vindt het Family Event plaats, een weekend boordevol leuke outdoor activiteiten voor het hele gezin. Niet te missen zijn de brandweershow, de politiehondenshow en de Formule 1 simulatie! En in de kuil voor het Stadshuis zal een film vertoond worden. (Foto: Facebook Cityplaza)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk