KunstGein presenteert natuurkunstenaar Paul Scheerder

Woensdag 6 februari houdt Paul Scheerder van 20.00 tot 22.00 uur een bijzondere voordracht over natuurlijke kunst in het theater van de bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ in de binnenstad van Nieuwegein.

Het wordt een interactief gebeuren waarin natuurmens Paul Scheerder vertelt over zijn buitenlandse reizen en ontmoetingen die hem inspireren. Welke landen bezocht hij? Doet ons land ook mee als bron voor zijn scheppingsdrang? Paul werkt met natuurlijke materialen zoals hout, stenen, schelpen. Zijn objecten zijn functioneel, abstract, organisch en figuratief. Zij stralen rust en beweging uit. Daarnaast speelt Paul klarinet en wel zo dat u er heerlijk rustig van wordt.

Beleef een voordracht met kunst van alle kanten. Net als de boomlange Paul zelf, een veelzijdige man die balans vond door het scheppen van kunst in rust en beweging, omlijst door muziek. Natuurlijk. Entree € 7,50; reserveren vóór vrijdag 1 februari via stichtingkunstgein@gmail.com. Hier vindt u de website van de Stichting Kunstgein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk