KunstGein exposeert in het Stadshuis met nieuwe expositie

In het KunstGein Podium, op de begane grond in het Stadshuis van Nieuwegein, is van 14 september tot en met 22 oktober de expositie ‘Verrassingen’ te zien. U kunt dan het werk van kunstenaar Henk Kroezen en zijn -penseeltjes- leerlingen en de verschillende stijlen ontdekken. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Er is dan altijd een kunstenaar aanwezig die iets over het werk kan vertellen.

Onder de bezielende leiding van ‘meester Henk’ schilderen de cursisten iedere week met elkaar. Het zijn hechte groepen geworden, die al vele jaren samen schilderen. Zij inspireren elkaar en geven, daar waar nodig, onderling advies. Iedereen heeft een eigen visie en stijl of zelfs meerdere stijlen. Voor deze expositie betekent dat een mooie diversiteit aan kunstwerken en een variatie van uitbundige, opwindende kleurexplosies tot bedachtzame landschappen en nog veel meer.

De getoonde werken zijn abstract, figuratief, surrealistisch en van klein tot groot formaat. Er is gewerkt met verschillende technieken, zoals aquarel, acryl, olieverf en ook mixed media. Ook is er werk van Henk Kroezen te zien. Benieuwd naar deze expositie? Kom kijken en beleef de verrassing in het Atrium van het Stadshuis van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk