Kunstfeestje met recent werk KCN-leden

Was de vorige expositie opgezet met oud werk van een aantal KCN-leden, op deze expositie is enkel recent werk te zien van alle KCN-leden van dit moment. Het is dus voor iedereen een verrassing hoe de diverse kunstenaars binnen de vereniging zich hebben ontwikkeld.
Verrassend zal ook het donateurscadeau zijn, want dit jaar krijgt elke KCN-donateur een origineel kunstwerk, speciaal gemaakt door de leden voor dit jubileumjaar.

De feestelijke opening is zaterdag 20 augustus om 15.00 uur en zal geschieden door Margreet Steenhuisen. Voor het ludieke element zorgt dit keer Rooie Arie.
Op de expositie zijn ook dit keer weer loten te koop waarmee een kunstwerk van deze expositie gewonnen kan worden. Men kan als lotenkoper ook zijn voorkeur aangeven welk kunstwerk men graag zou willen winnen. Het kunstwerk dat de meeste voorkeursstemmen krijgt, zal door KCN ter beschikking gesteld worden. Hoe meer loten hoe meer kans om als uiteindelijke winnaar uit de bus te komen. De trekking van de verloting is op 9 oktober, de slotdag van deze tentoonstelling.
Uiteraard kunnen ook nu de geëxposeerde kunstwerken worden aangeschaft.

De KCN-galerie is gevestigd in Jutphaas-Nieuwegein, Kerkstraat 38. De expositie is iedere zaterdag en zondag te bezichtigen van 14.00-17.00 uur van 20 aug. Tot en met 9 oktober.
  

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren