Kunstenaars Mehdi en Shabib exposeren bij KunstGein

Van woensdag 9 augustus tot en met zaterdag 16 september is in theater DE KOM de expositie KLEUR! Deze expositie wordt georganiseerd door Stichting KunstGein en is gratis te bezoeken. Er zijn schilderijen van Mehdi Heshmat Pour en van Shabib Shuceeb Sabriye te zien.

Mehdi

Een werk van Mehdi

Mehdi komt uit Iran en is hier gaan schilderen. Hij werkt vaak met krachtige kleuren, in verschillende stijlen, altijd met olieverf. Soms heel precies, zoals huizen als van een architect, soms heel fantasievol, alles door elkaar heen. Zijn favoriete schilders zijn Van Gogh en Rembrandt.

Kunstenaar Shabib komt uit Somalië. Hij schildert met acrylverf en meestal op materiaal dat hij gevonden heeft. Hij maakt abstracte beelden waarin veel vrijheid ontstaat, zijn grote voorbeeld is Jackson Pollock.

De openingstijden van deze prachtige expositie zijn van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 uur tot 16.30 uur, dan is een van de kunstenaars aanwezig. Voorheen zat Stichting Kunstgein op de begane grond van het Stadshuis, maar vanwege de verbouwing vinden de exposities de komende tijd plaats op de begane grond van het theater in de binnenstad van Nieuwegein.

Shabib

Een werk van Shabib

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk