Kunst + Wonen Festival bij Kunstuitleen Nieuwegein

Van 6 tot en met 21 november vindt bij de Kunstuitleen Nieuwegein voor de 3e keer het landelijke Kunst + Wonen Festival plaats. Tijdens het festival worden er op de diverse locaties door het hele land exposities, workshops en lezingen georganiseerd rond het thema Kunst en Wonen. Ook zijn er speciale festivalacties en aanbiedingen voor (nieuwe) kunstleners en belangstellenden.

Het provinciale motto is dit jaar ‘Een plek om…’. Bij de Kunstuitleen Nieuwegein is vanaf de landelijke Dag van de Kunstuitleen op zaterdag 6 november weer van alles te zien, te doen en te koop! Zo zal Sasja Bork op zaterdag 6 november een schilderworkshop geven van 12.30 uur tot 14.30 uur.

Tijdens het festival zijn te bewonderen: nieuwe sieraden van Rian de Jong, ringen van Ingrid van Lit, keramische sieraden van Judith Bloedjes en zilveren ringen Yu Chun Chen. In december zijn ringen en halssieraden Lisette Beems te zien in de vitrines. Zij studeerde dit jaar af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en volgde verschillende cursussen edelsmeden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren