‘Kunst & Verhalen’ bij het KCN

Van 28 oktober tot en met 12 november 2017 is er een bijzondere expositie te zien in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN). Onder de titel ‘Kunst & Verhalen’ presenteert de Nieuwegeinse kunstenaar Mahsjid Djalinoes haar kunst en zorgen Helma de Hollander en Karen Smidt voor de verhalen. De combinatie van kunst en verhalen staat centraal tijdens deze expositie.

Mahsjid Djalinoes is geboren in Teheran en werkt sinds een aantal jaren als kunstenares in Nederland. Het Realisme en Kubisme typeren haar werk. Zij werkt sterk vanuit haar gevoel en laat zich inspireren door verhalen uit haar leven.

Mahsjid werkt regelmatig samen met Helma de Hollander, schrijfster van gedichten en verhalen. Haar gedichten vormen in deze expositie de omlijsting van enkele kunstwerken van Mahsjid.

Ook is er tijdens de expositie werk te zien van Karen Smidt, geboren in Duitsland en al 23 jaar woonachtig in Nederland. Ze heeft twee boeken op haar naam staan.

Lenie Winter zal vrijdagavond 27 oktober om 19.30 uur de expositie officieel openen. Gitarist Kaveh Ganji zal de avond muzikaal begeleiden. De galerie van het KCN aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas is vrij toegankelijk op zaterdag en de zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren