Kunst na Arbeid geeft concert: ‘Double Dutch’

Op 6 juni a.s. organiseert muziekvereniging Kunst na Arbeid (KnA) uit Nieuwegein een concert. Het zal tijdens dit concert uitsluitend gaan over muziek van Nederlandse makelij. Het heet dan ook ‘Double Durch.’ Van bekende Nederlanders worden nummers ten gehore gebracht waarbij u als publiek uit volle borst kunt meezingen.

Annie Viezee van KnA: ‘Voor dit concert hebben we niet alleen onze orkestleden naar inbreng gevraagd, maar is ook het publiek gevraagd om muziek aan te dragen. Alle muziek is uiteindelijk democratisch gekozen. Op de website van KnA vindt u hierover meer informatie! Uiteraard zal ook nu weer op vele manieren (solistisch, in ensemble-vorm in orkestvorm) de meest uiteenlopende stijlen worden gepresenteerd. Het belooft een verassende avond te worden.’

Het concert vindt plaats op zaterdag 6 juni a.s. in kerkelijk centrum de Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein-Zuid. Aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. De entree bedraagt op dit moment € 7.50. Aan de deur kosten de kaarten € 10,–. U kunt telefonisch kaarten bestellen. Telefoonnummer 030 – 6063318.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk