Kunst Estafette schilders d’ Oude Werf in Stadhuis

Van 1 t/m 19 april exposeren 14 schilders van d’ Oude Werf in het Atrium van het Stadhuis in het KunstGein Podium. Zij maakten de afgelopen twee jaar schilderijen in het kader van de Kunst Estafette. Lerares Sasja Bork bedacht deze voor de schilders die even zonder inspiratie zaten. Zij kregen een zwart wit foto toegestuurd van het schilderij van de voorganger (dat ze nooit in het echt hadden gezien) waar ze hun eigen schilderij op konden inspireren. Kleur, formaat, stijl, onderwerp: alles was vrij zolang het maar iets te maken had met het schilderij ervoor. Sommigen hebben de sfeer gebruikt, anderen de vorm of een beeld dat boven kwam. Alle veertien schilderijen samen vertellen een beeldverhaal, maar laten ook heel mooi zien waar inspiratie vandaan kan komen: soms uit heel onverwachte hoek!

Op woensdagavond 15 april geeft Sasja Bork om 19:30 uur een lezing over Inspiratie en is er een finish onder het genot van een hapje en een drankje.

KunstGein Podium is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur.

Van harte welkom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren