Krullevaar legt stoeptegel tegen zinloos geweld

Een basisschool en agressie passen niet bij elkaar. Daarom prijkt sinds kort voor de hoofdingang van basisschool De Krullevaar een stoeptegel met het bekende lieveheersbeestje, hét symbool tegen zinloos geweld. Geassisteerd door enkele leerlingen legde Harald Anbergen, een betrokken Krullevaar-vader, de tegel voor de hoofdingang.
De tegel is zo geplaatst, dat de kinderen er vaak langslopen en als ze de tegel zien, worden ze eraan herinnerd dat ze niet moeten vechten of pesten. Dit beleid past bij het omgangsprotocol van De Krullevaar, dat aan het begin van ieder schooljaar door alle leerlingen wordt ondertekend. Hierbij onderschrijven de leerlingen o.a. de regel, dat ze elkaar niet zullen pesten en wat te doen, wanneer dit onverhoopt wel gebeurt. Deze stoeptegel was een afscheidscadeau van meester Frank Scholten, eind vorig jaar.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: