Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zoekt vrijwilligers

Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zoekt nieuwe vrijwilligers. Nieuwe Vorm zoekt mensen die een paar uurtjes per week over hebben om te werken in de winkel, bij de kassa, in de styling of het magazijn. Belangstellenden kunnen voor informatie kijken op de website van de Nieuwe Vorm. Aanmelden als vrijwilliger kan door het invullen van het formulier op de website of door het sturen van een mail naar arbeid@nieuwevormvanhoop.nl.

Mensen die het leuk vinden om contact te hebben met mensen, hen te woord te staan en te helpen worden uitgenodigd om kennis te komen maken. De functie van allround winkelmedewerker is een flexibele vrijwilligersfunctie. Mensen kunnen al aan de slag vanaf 2 uurtjes per week.

Zaterdag
Directeur Celina Vorm: ‘’We kunnen veel nieuwe mensen gebruiken. De sfeer is heel erg gezellig. Samen maken we de winkel tot een plek waar onze klanten graag terugkomen.’’ De kringloopwinkel is vooral op zoek naar mensen die op zaterdag een paar uurtjes over hebben. Celina: ‘’Op dinsdag tot en met vrijdag kunnen wij nieuwe mensen gebruiken, maar vooral ook op de zaterdag. Mensen uit Nieuwegein willen heel graag ook op zaterdag bij ons winkelen. Dat kan nu nog niet omdat we onvoldoende vrijwilligers hebben die op zaterdag kunnen werken. Dus het zou heel mooi zijn als er mensen reageren die ons op zaterdag willen helpen.’’

De medewerkers van de kringloopwinkel werken er met veel plezier. ‘’Ik vind de afwisseling heel erg leuk. Ik doe hier echt van alles. Van het werken bij de kassa tot het in elkaar zetten van een kastje en natuurlijk klanten ontvangen’’, aldus medewerker Arie.

Kringloopwinkel
Kringloopwinkel Nieuwe Vorm zit aan de Drenthehaven op het industrieterrein Plettenburg in Nieuwegein. De stichting zet zich in voor het mens en milieu in en om Nieuwegein. Dagelijks werken tientallen vrijwilligers heel hard om de winkel tot een plek te maken waar mensen zich thuis voelen. En waar de kringloopprijsjes ook écht kringloopprijsjes zijn!

Fotobijschrift: Medewerkers Irma en Ed werken met heel veel plezier bij de kringloopwinkel. Voor de foto hebben ze even hun mondkapje afgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren