KRC Rolling zoekt nieuwe leden

Vind jij het ook leuk om buiten te rolschaatsen maar zou je graag op een hele gladde vloer rolschaatsen? En zou je pirouetten willen draaien en sprongen maken? Dat kan!

Marjon van Aalten: ‘Bij KRC Rolling leer je al die dingen en meer! KRC Rolling is een kunstrolschaatsvereniging uit Nieuwegein en we trainen in sporthal Galecop. Op dit moment hebben we ruimte voor nieuwe leden. Het is mogelijk om drie gratis proeflessen te volgen om te kijken of je het leuk vindt. Je hoeft dan nog geen eigen schaatsen te hebben want die kan je lenen tijdens de proefperiode. De proeflessen zijn op vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. En wanneer je voor 1 oktober besluit lid te worden dan mag je ook meedoen in onze spectaculaire kerstshow die we altijd in december organiseren. Je treedt dan samen met alle andere leden op voor een groot publiek. Op zaterdag 13 juni organiseren we ook een kleine zomershow. Je kan dan gratis komen kijken wat showrijden op rolschaatsen inhoudt. De zomershow is van 17.00-18.00 uur.’

Voor meer informatie kan je kijken op de website van KRC Rolling of je kan een email sturen naar secretariaat@krcrolling.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk