De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Nieuwegein is klein. Ten minste, dat vind ik. Als je op de fiets stapt, kun je met een beetje doorpeddelen binnen 60 minuten van de ene kant naar de andere kant komen. Probeer dat maar eens in Amsterdam. Ik vind het daarom altijd bijzonder als Nieuwegein in het landelijke nieuws genoemd wordt. En dan over dit onderwerp? Ik ben blij dat ze er wat tegen willen doen, echt waar. Alleen wel jammer voor de kinderen die trots de verdwaalde karretjes terugbrachten en dan het muntstuk als beloning kregen. ’ Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren