Katern

KRC Rolling kan tevreden terugblikken op EK Show

Op 28, 29 en 30 april jl. heeft in Reus (Spanje) het Europese Kampioenschap ‘Show & Precision’ plaatsgevonden. KRC Rolling uit Nieuwegein behaalde een 10e plaats bij de leeftijdscategorie en een 12e plaats bij de grote groep.

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen van februari jl. heeft KRC Rolling zich geplaatst bij de beste drie verenigingen van Nederland. Deze prestatie leidde voor de leeftijdscategorie (Shrek) en voor de grote groep (Female Revolution) tot de selectie voor de Europese Kampioenschappen Kunstrolschaatsen die dit jaar plaatsvond in Reus te Spanje.

KRC Rolling is met een groep van 40 rijdsters en 35 supporters naar Spanje gereisd en zijn tevreden thuis gekomen. De punten gegeven door de jury waren hoger dan vorige prestaties op een EK van de club, wat het gat tussen de kopgroep (met name Spaanse en Italiaanse teams) en de Nieuwegeinse groep een stuk heeft verkleind. KRC Rolling is hierdoor extra gemotiveerd hard te trainen om zich volgend jaar wederom te plaatsen tijdens de NK.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren