Katern

KRC Rolling behaalt negende plaats tijdens de EK SHOW 2023

Nieuwegein kan trots zijn op het KRC Rolling showteam Devoted dat het afgelopen weekend in Portugal heeft geknald met een mooie negende plaats als eindresultaat.

Afgelopen vrijdagochtend kwam het team aan in Paredes. Na zich te hebben gesetteld stond de rest van de dag in het teken van teambuilding en hebben de dames en heren met veel plezier samen allerlei opdrachten uitgevoerd, de sfeer zat er al goed in!

Zaterdagochtend was het tijd voor de trainingen, droog en op de baan. Op de baan kon het team het nummer goed plaatsen en voor de laatste keer voor de wedstrijd de puntjes op de i zetten. Na een goed verlopen training konden de teamleden zichzelf de rest van de middag gaan voorbereiden op de wedstrijd.

Om 19:45 startte de categorie Large Groups, Devoted had startnummer 7. Na het afgelopen NK waar het team een nette 2e plaats behaalde, heeft het team kneiterhard getraind om het nummer nog sterker en beter te maken. Dit was dan ook te zien in Portugal! Het nummer was strakker, had meer tempo en meer moeilijke skatingskills.

Devoted heeft laten zien wat ze in huis hebben, dit resulteerde in een prachtige negende plaats.

KRC Rolling is mega mega trots op het team en de trainers: ‘Jullie hebben laten zien wat topsport is, kei hard trainen en jezelf verbeteren, tot het gaatje gaan om alles eruit te halen wat erin zit!’ aldus de coach.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk