Kraamverhuur Vlaamse Markt van start

De verhuur van kramen voor de Vlaamse Markt van buurtcentrum ’t Klokhuis is van start gegaan. De Vlaamse Markt wordt dit jaar voor de 23e keer gehouden tijdens Koninginnedag (30 april) op en rond winkelcentrum Muntplein. Kramen kosten € 25,- en er wordt € 5,- borg gevraagd voor het schoon achterlaten van de standplaats.

In verband met de verscherpte regelgeving rondom de Vlaamse Markt is het aantal plekken voor vrijmarkters (de mensen die geen kraam huren, maar zelf een plekje uitzoeken) drastisch ingekrompen. In verband met het handhaven van de openbare orde heeft de gemeente de regels rondom het vrijmarktgedeelte van de markt verscherpt. Men kan vanaf dit jaar niet zomaar ergens zijn kleedje neervlijen. Het gebied rondom het Muntplein zal vanaf de 29e april 22.00 uur afgesloten worden voor alle verkeer. De gemeente zal hieromtrent binnenkort een publiciteitscampagne starten.

Voor meer informatie kan men bellen naar buurtcentrum ’t Klokhuis (030 – 60 322 50). Buurtcentrum ’t Klokhuis is gevestigd aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein (gebouw Time Out).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk