Katern

Koveni ondanks degradatie op het veld optimistisch richting volgend seizoen

Korfbalvereniging Koveni uit Nieuwegein kan met een goed gevoel uitkijken naar het nieuwe seizoen. Het zag er niet positief uit toen twee weken geleden bleek dat Koveni 1 degradatie uit de derde klasse op het veld definitief niet meer kon afwenden vanwege de nieuwe promotie/degradatieregels (waarbij naast de nummers 8 ook alle nummers 7 degraderen). Echter, nu Koveni aan dat idee gewend is en ze vastberaden is om snel weer terug te keren in de derde klasse, hebben andere goede vooruitzichten ook weer kleur in de toekomst van de vereniging gebracht, zo bleek tijdens de jaarlijkse Seizoensafsluiting.

Allereerst werd er in het bijzijn van veel leden bekendgemaakt dat Frits de Gooijer ook komend seizoen aanblijft als hoofdcoach van de selectie. Naast deze hoofdcoach gaat echter wel een verandering plaatsvinden: Raymond Soerjo is met ingang van het nieuwe seizoen officieel assistent-coach. In het verleden was Soerjo al hoofdcoach van Victum, dat destijds op het twee-na-hoogste korfbalniveau van Nederland actief was. Bart Mulder blijft naast dit nieuwe trainersduo aan als trainer/coach van Koveni 2. De vereniging is erg trots op en blij met deze samenstelling.

Tevens maakte het Bestuur van Koveni bekend het contract met hoofdsponsor Streef Airconditioning te hebben verlengd. Dit beklonken ze zaterdagavond officieel. Streef is sinds 2014 hoofdsponsor van Koveni en is sinds 2009 al nauw bij de vereniging betrokken. Directeur Hans Streef: ‘Ik ben supertrots dat we hoofdsponsor mogen zijn van deze superleuke vereniging!’

Als kers op de taart onthulde clubvrouw Sylvia Loen samen met Bart Mulder het nieuwe ‘Club van 100’ bord. Dit bord is volledig gemaakt én gesponsord door de nieuwe sponsor Drukbedrijf.nl. De Club van 100 is een groep particuliere sponsors van personen die Koveni een warm hart toedragen. Koveni is natuurlijk bijzonder verheugd om Drukbedrijf.nl aan te mogen stellen als nieuwe sponsor!

Met deze succesvolle dag kwam het seizoen 2017/2018 officieel ten einde. Het nieuwe korfbalseizoen bij Koveni begint weer in de loop van augustus. Gelukkig zit Koveni niet stil: de club organiseert deze zomermaanden elke maandag om 20:00 uur een zomertraining voor iedereen die dat leuk vindt! Ben je dus geïnteresseerd, korfballer of niet-korfballer? Dan ben je altijd welkom om mee te trainen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren