Vreeswijk zoekt Voetbalmeiden

De Meisjes F1 van VSV Vreeswijk zoeken versterking! Het team bestaat nu uit 5 meisjes en dat is te weinig om wedstrijden te spelen. Ben je tussen de 6 en 10 jaar oud en vind je voetballen leuk, meld je dan aan bij VSV Vreeswijk. De meiden trainen iedere woensdag van 17.00 – 18.00 uur op het kunstgrasveld van de club en de wedstrijden worden in principe op zaterdag gespeeld. Ook oudere meiden zijn van harte welkom om een keer mee te trainen. Heb je interesse om een keer mee te trainen, bel of mail dan naar Jos Arts (trainer) 06- 31665185 of jostheboss@casema.nl.

VSV Vreeswijk heeft meidenteams in alle leeftijdsklassen. Er is een dames 1 en er zijn meiden B, meiden C, meiden D en meiden E teams. En nu gaat Vreeswijk een meiden F team opzetten (half veld, team bestaat uit 7 speelsters). En meidenvoetbal is ‘hot’, waardoor zich continu nieuwe voetbalmeiden aanmelden. Zo hebben de meiden F behoefte aan versterking, maar Vreeswijk kan ook oudere meiden gebruiken. Meiden van Vreeswijk voetballen in echte meidenteams, dus je zit niet als enkel meisje bij jongens in een team).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren