Katern

Koveni 1 handhaaft zich op bijzondere wijze in de derde klasse op het veld

Het vlaggenschip van Korfbalvereniging Koveni uit Nieuwegein heeft zich weten te handhaven in de derde klasse op het veld. Na een geweldige comeback in de competitie met 4 overwinningen in de laatste 4 thuisduels, zijn de Nieuwegeiners van een puntloze laatste plaats opgeklommen naar een veilige plek boven de degradatiestreep. Daarmee laat Koveni de ploeg Thor uit Harmelen op vier punten achter zich.

Zaterdag 13 mei deed de ploeg van uitzwaaiend hoofdcoach Erik van Mourik al goede zaken door te winnen van directe concurrent Thor (13-11). Deze week was de nipte thuiszege op Sperwers (18-17) genoeg voor nóg een seizoen in de derde klasse.

Op zaterdag 27 mei speelt Koveni voor de formaliteiten nog een uitwedstrijd tegen de ongeslagen kampioen Weidevogels. Eind augustus begint Koveni weer aan het nieuwe veldseizoen onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Frits de Gooijer.

Koveni 1

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren