Katern

Korfbalvereniging Koveni verwelkomt nieuwe belangrijke sponsor

Met ingang van dit seizoen mag Korfbal Vereniging Nieuwegein (Koveni) een nieuwe belangrijke sponsor op het lijstje bijschrijven. In Ralph Sports Nieuwegein vond de korfbalclub een pakkensponsor voor de selectie. Koveni is ook erg blij dat de shirtsponsor Streef Airconditioning blijft. Afgelopen zaterdag waren de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen en waren beide teams daarom voor het eerst op het eigen veld te zien in de nieuwe trainingspakken van Ralph Sports en de shirts van Streef Airconditioning.

In de nieuwe kleding slaagde Koveni 2 er vandaag tegen DOS (W) 4 de punten in eigen huis te houden. Net zoals afgelopen week waren de punten voor het tweede team. De gehele wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op, maar was het Koveni 2 die aan het langste eind trok. Koveni 1 wist na het gelijkspel tegen Gemini 1 vorige week zaterdag  overtuigend de winst te pakken. De hoofdmacht van Koveni speelde tegen SGV 1 en wist bij rust al een verschil van zes doelpunten te pakken. De ploeg kon in de tweede helft uitbouwen en pakte een veilige winst tegen de ploeg uit Culemborg.

‘Koveni is erg blij met de nieuwe sponsor die ze gevonden heeft in Ralph Sports. Ook Streef Airconditioning is een bijzonder gewaardeerde sponsor. De club is erg blij dat de naam ook op de shirts van de selectie terug te vinden is. De korfbalvereniging uit Nieuwegein maakte eind vorig seizoen al de contractverlenging met hoofdsponsor Streef Airconditioning bekend. Ook Drukbedrijf.nl werd in juni aan dit rijtje toegevoegd’ aldus Emma de Graaf, Voorzitter commissie Media & Ledenwerving van Koveni.

De teams met het nieuwe tenue

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren