Katern

Korfbalvereniging Koveni verlengt contract met hoofdtrainer Stephan Cinjee

Stephan Cinjee blijft in in ieder geval tot medio 2021 aan als hoofdcoach van het vlaggenschip van de Nieuwegeinse Korfbalvereniging Koveni. Dat werd afgelopen Algemene Ledenvergadering bekrachtigt tijdens de contractondertekening.

Cinjee kwam afgelopen zomer naar Koveni, nadat hij eerder al twee jaar lang hoofdtrainer was bij Korfbalvereniging RDZ in Zeist. Momenteel is het eerste team in een spannende strijd verwikkelt om een promotieplek naar de 3e klasse, waarbij er ook nog kans is op het kampioenschap in de 4e klasse zaal.

‘Ondanks dat het zaalseizoen nog niet voorbij is, zijn zowel het bestuur, de selectie, alsook Stephan tevreden over de gang van zaken. Met deze verlenging willen we het vertrouwen uitspreken, waarbij het niet relevant is wat de uitkomst wordt in onze strijd om promotie naar de 3e klasse’ Aldus voorzitter Marco van Weverwijk.

Ook hoofdtrainer Cinjee is tevreden over de contractverlenging: ‘Ik ben blij dat ik mijn contract heb verlengd en dat er vertrouwen in kunnen is binnen de selectie en bestuur. Ik hoop dat we zo lang mogelijk mee kunnen doen om het kampioenschap en zeker om promotie de aankomende weken. Het is geen doelstelling maar een leuke meevaller als het lukt.’

Na een korte voorjaarsstop, hervat Koveni op 7 maart 2020 om 16.40 uur de competitie met een uitduel tegen Rivalen uit Doesburg.

Stephan Cinjee (rechts) na het ondertekenen van het contract met de voorzitter van Koveni, Marco van Weverwijk (links)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk