Katern

Korfbalvereniging Koveni blikt terug op feestelijke opening nieuw korfbalveld

Korfbalvereniging Koveni blikt terug op de gezellige opening van haar nieuwe korfbalveld op 29 augustus jl. Het slechte weer mocht de pret gelukkig niet drukken. Onder toeziend oog van o.a. BAS Sport (Begeleiding en Advies Sportterreinen), Jeroen van Hoeflaken vanuit de gemeente, wethouder Marieke Schouten en meer dan 120 leden, vrienden van de club, sponsoren en vele anderen openden voorzitter Marco van Weverwijk en wethouder John van Engelen het nieuwe prachtige nieuwe veld van Koveni.

Rond 08.00 al werden door de vrijwilligers van Koveni de eerste springkussens, stormbanen en andere activiteiten opgezet en de kantine voorbereid. Ook mocht Koveni gebruikmaken van vele leuke activiteiten geleverd door SportID. Deze activiteiten werden vanaf 10.00 uur in gebruik genomen door de jeugd van Koveni. Na de sportieve ochtend voor de jeugd was het tijd voor een schotcompetitie voor de hele vereniging. Veel koppels namen deel aan deze wedstrijd, met aan het eind een spannende finale en twee blije winnaars.

Het officiële deel volgde de schotcompetitie op, met een speech van voorzitter Marco van Weverwijk en een proostmoment. Wethouder John van Engelen was te gast om het veld samen met de voorzitter van Koveni te openen. Een vertegenwoordiger van BAS Sport gaf Koveni nog een gloednieuwe korfbal cadeau ter viering van het nieuwe korfbalveld.

De dag werd afgesloten met een gezellige en vooral lekkere barbecue. Zeker 120 man genoot van deze barbecue verzorgd door de Nieuwegeinse Catering Company en de vrijwilligers van Koveni. Al met al een zeer geslaagde dag. Koveni is klaar voor de officiële start van het nieuwe seizoen aanstaande zaterdag 11 september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren