Koop je kerstspullen nu bij Kringloop Plaza in Nieuwegein voor weinig geld

De Kerst nadert en de maand december is altijd een dure maand. Zeker als je krap bij kas zit of even weinig geld hebt. Maar je wilt het toch gezellig hebben thuis of in je studentenkamer. Kringloop Plaza aan de Ravenswade 54 in Nieuwegein biedt dan een uitkomst. ‘Het hele jaar door komen er kerstspullen binnen en nu pakken we uit!’ aldus manager Juns de Haas van Kringloop Plaza. Vanaf woensdag 24 oktober is de Kringloopwinkel iedere woensdag geopend tot 21.00 uur om je kerstspullen in te slaan.

In de winkel staan nu hele kerstbomen met ballen, lichtjes en piek en al. Deze zijn voor luttele euro’s te koop. ‘Als mensen hun zolder en kasten rigoureus opruimen, dan gaan ook veel dozen met kerstspullen naar de kringloop. Die sparen wij op tot de laatste anderhalf tot twee maanden van het jaar. Kerstballen en engelenhaar zijn immers seizoenproducten’ zegt Juns.

Juns de Haas: ‘We hebben een aantal mooie kunstbomen op ons ‘Bomenplein. ‘In de koffieruimte hebben wij een Kerstoutlet met nieuwe Kerstspullen die ook voor een habbekrats verkocht worden. Zoals altijd is koffie, thee en warme choco gratis in onze gezellige koffie corner.’ De winkel is dus vanaf nu iedere woensdag geopend tot 21.00 uur!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren