Koninklijke Onderscheiding voor Jan Princen

Afgelopen zaterdag 25 mei heeft burgemeester Frans Backhuijs een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Jan Princen. De heer Princen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Princen ontvangt een Koninklijke Onderscheiding voor het sinds 1986 bekleden van verschillende nevenactiviteiten naast zijn reguliere werk als eerstelijnspsycholoog, klinisch psycholoog (gedragstherapeut) en gezondheidszorgpsycholoog. Zo was hij medeoprichter van de Psychologenvereniging Zuid-West Utrecht waarvan hij ook meer dan tien jaar secretaris was. Daarnaast was de heer Princen medeoprichter, rechtsvoorganger, bestuurslid en sinds 2006 secretaris van de Raad van Bestuur van het Eerstelijns Medisch Centrum (EMC) Nieuwegein. En speelde hij een rol bij de totstandkoming van een samenwerkingsverband tussen de drie gezondheidscentra in Nieuwegein. Verder was hij in 2009 een van de voortrekkers bij de oprichting van de cliëntenraad en was hij tot 1999 bestuurslid van het Regionaal Instituut Geestelijke Gezondheidszorg (RIGG). Tot slot was hij ruim vijf jaar lid van de adviesraad van Readelijn Midden-Nederland, een onafhankelijk adviesbureau over samenwerking eerstelijns.

25 mei werd een bijzondere dag voor de heer Princen want hij vierde die dag ook zijn 30 jarig jubileum als eerstelijnspsycholoog.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren