Koningslinde in het Natuurkwartier

Vanmorgen is er een koningslinde geplant in het Natuurkwartier in Nieuwegein. Er waren twee scholen gekomen, heel toepasselijk de Beatrixschool en de Willem/Alexanderschool, om samen met burgemeester Frans Backhuijs en CDA raadslid Roelof de Wild dit karweitje te verrichten. De burgemeester moest zijn toespraak wel iets langer maken omdat de kruiwagen met de spaden nog onderweg was, maar toen kon het planten toch doorgaan.

De koningslinde is er gekomen op initiatief van de CDA-fractie. Het hekwerk wordt gesponsord door van Renswoude Metaalproducten uit Nieuwegein. Na afloop werden er oranje ballonnen opgelaten waarvan een groot deel in de diverse boomtakken bleven hangen vanwege het slechte weer. Na afloop kregen de kinderen in het Milieu Edicatie Centrum nog een tractatie aangeboden namens de gemeente.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren