Koninginnedag op en rond het Muntplein

Naar verwachting zal de jaarlijkse vrijmarkt ter ere van Koninginnedag op en rond het Muntplein ook dit jaar weer veel kopers en verkopers trekken. Wie spulletjes wil verkopen doet er goed aan even in de Molenkruier van afgelopen woensdag 23 april te kijken. In het katern met gemeentenieuws is een kaartje te vinden waarop is aangegeven waar men zijn of haar kleedje mag neerleggen. 
Net als afgelopen jaren gelden weer enkele spelregels omtrent de vrijmarkt. Zo dienen de wegen rond het Muntplein vrij gehouden te worden in verband met de toegankelijkheid van de hulpdiensten. Particulieren mogen geen dranken en etenswaren verkopen vanwege gezondheidsrisico’s. Grote, niet verkochte spullen dienen weer mee naar huis genomen te worden, de kleinere spullen mogen op de speciale verzamelplaatsen achter gelaten worden. Vanaf ongeveer 17.00 uur zal de gemeente het gebied schoonmaken.Een ordedienst van vrijwilligers zal er voor zorgen dat de dag in goede banen wordt geleid. Men wordt verzocht hun aanwijzingen op te volgen. 
In verband met de te verwachten drukte wordt bezoekers aangeraden op de fiets te komen of met het openbaar vervoer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren