Komt de Gouden IJsspatel naar Nieuwegein?

De jury van de Gouden IJssspatel heeft afgelopen december een lange dag gehad. Zij moesten van 54 deelnemers het beste Bosbessen Sorbetijs proeven! Dit gebeurde allemaal in de Vakschool Wageningen tijdens de openbare jurering. Auke Jager van IJsmakerij Schep op het Muntplein deed ook mee en hij mag naar de finale met zijn Bosbessen Sorbetijs.

Auke Jager is voormalig journalist bij de Wereldomroep en begon zijn professionele ijsavontuur in Utrecht nadat hij zijn baan kwijtraakte bij de Wereldomroep. Eind 2015 verhuisde hij met zijn zaak naar Nieuwegein. Jager maakte al langer ijs, maar dan alleen voor zijn gezin.

Alleen de 20 best beoordeelde deelnemers mogen op donderdag 11 januari 2018, tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam, opnieuw strijden en hun beste Bosbessen Sorbetijs wederom draaien voor de jury om kans te maken op de Gouden IJsspatel. Of de Gouden IJsspatel dan naar Nieuwegein komt en dat Auke Jager zich een jaar lang de beste ijsbereider mag noemen van Nederland, dat zullen we moeten afwachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren