Komische klucht met Jon van Eerd

Jon van Eerd keert op vrijdag 11 februari weer terug in De Kom met een hilarische klucht: ‘De Tante van Charlie’. Na het succes van de klucht Tel Uit Je Winst! wringt hij zich nu, samen met o.a. Pamela Teves (Onderweg naar Morgen) en Huib Rooymans (Meneer Harmsen in ‘Toen was geluk heel gewoon’), in allerlei bochten in één van de meest komische kluchten uit de geschiedenis.

‘De Tante van Charlie’ heeft wereldwijd al een groot publiek weten te boeien. Lachsalvo’s gaan als een waar mitrailleurvuur door de zaal. In deze gloednieuwe bewerking wordt de butler des huizes overgehaald zich als tante uit te geven. Of de butler nu wil of niet, hij moet als vrouw door het leven. Dit is aanleiding tot een reek s fantastische en hilarische gebeurtenissen. Voor Jon van Eerd weer een gouden kans om de zalen te laten schuddebuiken van de lach. De regie is in handen van Andy Daal, die afgelopen seizoen ook Zeg ‘ns AAA tot een groot succes heeft weten te maken.

Een toneelavond waarbij één ding vast staat: De lach zal niet van de lucht zijn! Kaarten kosten € 21,60 en de aanvang is om 20.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk