Komend weekend geen trams naar Utrecht

Er rijden in het weekend van 25 en 26 november geen trams in Utrecht door werkzaamheden aan een busbaan, die de tramlijn kruist bij het 5 Mei Plein.

In dit weekend wordt ook spoor aangelegd op het Jaarbeursplein. Het werk bestaat uit spoorbouw en het afwerken van de bovenleiding. Dit kan enige geluidsoverlast veroorzaken. Voor de spoorbouw zal er gelast worden. Dit levert mogelijk lichtoverlast op.

KOPPELING UITHOFLIJN
De werkzaamheden op het Jaarbeursplein zijn nodig om ervoor te zorgen dat de trams van de remise in Nieuwegein naar de Uithoflijn kunnen rijden. Dat gebeurt tussen de huidige tramhalte Jaarbeursplein en het bus- en tramviaduct over de Van Sijpesteijnkade.

Tramhalte Jaarbeursplein is tijdens het werk buiten gebruik. Voor de werkzaamheden is de doorgang naar het station aan de stationzijde van de tramhalte Jaarbeursplein afgesloten. Fietsers en voetgangers rijden en lopen tijdelijk via de oversteek aan de Croeselaan van de tramhalte. Vervangend vervoer vertrekt vanaf bushalte G6, naast de tramhalte.

Op 25 en 26 november rijden wel trams tussen de halte Zuilenstein (Nieuwegein) en de eindhaltes Nieuwegein-Zuid en IJsselstein-Zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren