Katern

Hij komt …. Hij komt ……. naar Fokkesteeg!

Sinterklaas komt op 3 en 4 december 2010 naar buurtcentrum ’t Dok in Fokkesteeg. Zo is er op 3 december een heuse Pepernotendisco voor 7 tot 12 jarigen. De Pepernotendisco is in de kleine zaal van buurtcentrum ’t Dok en duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. De entree bedraagt 2 euro, dit is inclusief 1 consumptie.
Op 4 december komt Sinterklaas naar Fokkesteeg voor een feestelijke middag in buurtcentrum ’t Dok. Sinterklaas zal de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maken. Wil jij er ook bij zijn? Download dan hier de kleurplaat en kleur hem mooi in. Wees lekker creatief en maak de kleurplaat zo mooi mogelijk, vul je gegevens in en geef aan of je erbij bent op 4 december a.s. Er worden prijzen uitgereikt voor de volgende leeftijdscategorieeën: 0-2jr, 2-4jr, 4-6jr, 6-8jr, 8+. Stuur de kleurplaat vóór 1 december a.s. via post naar Evenemtenen Comité Fokkesteeg p/a Beemsterschans 9, 3432 DB Nieuwegein of geef hem af bij kapsalon GoodLooks aan de Rapenburgerschans. Je kunt natuurlijk ook los van de kleurwedstrijd inschrijven voor deze gezellige Sinterklaas-middag via dit email adres.Als je de kleurplaat hebt ingestuurd en je hebt ingeschreven zijn jij en je ouder(s)/begeleider(s) van harte welkom vanaf 14.00 uur in buurtcentrum ’t Dok. ‘We gaan eerst lekker knutselen en een mooie Sinterklaasmijter of Pietenmuts maken. Zingende Zwarte Piet Joan is er vanaf 14.00 uur bij om alle Sinterklaasliedjes te oefenen voordat Sinterklaas komt. Er is allerlei lekkers en drinken in Sint-stijl. Als Sinterklaas aankomt wil hij natuurlijk alle geoefende liedjes horen en de kinderen ontmoeten. Daarna maakt Sinterklaas de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. Om 16.00 uur sluiten we de middag af.’ Aldus de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren