‘KOM OP! Peptalkshow’ met Sinniwavi en Flip Noorman

In de Nieuwegeinse ‘KOM OP! peptalkshow’ gaat theatermaker Oscar Kocken (bekend van o.a. Spijkers Met Koppen) op zoek naar wat er écht speelt en leeft in en rondom Nieuwegein. Blijf op de hoogte van de Nieuwegeinse verhalen en maak kennis met bijzondere inwoners uit de stad. Bekende en onbekende Nieuwegeiners schuiven aan en brengen hun inspirerende verhalen voor het voetlicht. KOM lekker bij na het shoppen op de markt, elke laatste zaterdag van de maand om 16.00 uur, live vanuit de kleine zaal. Zaterdag 24 april aanstaande is er weer een aflevering die online is te volgen.

In deze aflevering zijn onder anderen oprichter van About / Blancmusic Dimitri Djollo en ‘upcoming’ artiest SiNNiWAVi te gast. Zij vertellen over hun muziekstudio in Schansen-Zuid en de inspirerende plek die het is voor jonge muzikanten uit Fokkesteeg.

Krijn Maartens praat ons bij over het voedselbos De Middengaarde dat op dit moment aangelegd wordt en het maatschappelijk en sociaal belang hiervan. Speciaal voor mensen in vitale beroepen wordt er een volledig verzorgd weekendje uit georganiseerd.

Corrie van de Kant is een van de eerste bewoners van Hoog Zandveld en heeft de opbouw van Nieuwegein van het begin af meegemaakt. Nairuz Al Zoubi is vanuit Syrië, via het AZC, in Nieuwegein gekomen. Zij vertellen beiden over wonen in Nieuwegein. Flip Noorman zou afgelopen maand in DE KOM hebben gestaan met zijn voorstelling ‘Amor Fati’, maar zorgt in plaats daarvan voor een online muzikale versnapering.

Bekijk zaterdag 24 april om 16.00 hier de livestream van de ‘Peptalkshow met Sinniwavi en Flip Noorman.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren