KOM OP! peptalkshow – Aflevering 1

Vitamine A, vitamine B… vitamine C, D, E en P! In deze gekke tijd kunnen we wel een beetje hoop, vreugde, troost en inspiratie gebruiken. Daarom deelt DE KOM vitamine peptalk uit: een aanvullend supplement en een echte boost voor je afweersysteem. Woensdag 8 april was de eerste aflevering van de KOM OP! peptalkshow.

Ariane Kop, directeur van DE KOM: ‘Nu je niet naar ons toe kunt komen, brengt presentator Oscar Kocken DE KOM bij je thuis. Een heerlijke oppepper van de woensdagavond. Oscar interviewt in de KOM OP! Peptalkshow artiesten die in deze periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod. Verder zijn er optredens en krijg je een kijkje achter de schermen van DE (gesloten) KOM.’

Kop: ‘Heeft u genoten van bovenstaande uitzending en heeft u een flinke oppepper gehad? Wij zijn afhankelijk van donaties om de KOM OP! Peptalkshows te realiseren en de betrokken partijen te kunnen betalen. Kunt u iets missen? Steun ons dan.’ Doneren kan hier.

Volgende week woensdag rond 18.00 uur is de volgende peptalkshow te zien op De Digitale Stad Nieuwegein.

Ariane Kop

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk