Kom ook naar de buurttent in Batau Noord

Op 11 september van 16:00 uur tot 19:00 staat de buurttent op het Muntplein in Batau-Noord. In deze tent kunt u terecht met al uw vragen aan de politie, de woningbouwvereniging Mitros, Lister, de wijkmanager en uw buurvrouw Ann. Daarnaast is er ook een slotenmaker aanwezig en kunt u meedenken over wat de beste plek is voor ondergrondse containers. Loopt u langs?

De buurttent wordt georganiseerd door het buurtplan Batau, het plan voor de buurt dat voor en door buurtbewoners is opgesteld. Samen leven in Batau doen we namelijk met elkaar! Buurvrouw Ann over het buurtplan: “Goed contact met je buurt maakt Batau-Noord nog leuker. Alleen een lach of even gedag zeggen, levert al een heleboel mooie momenten op!”.

Nieuwsgierig naar wat het buurtplan Batau nog meer voor u in petto heeft? Kom 11 september naar de buurttent! En vergeet vooral niet 22 september in uw agenda te zetten, want dan vieren we samen Burendag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren