Kom naar de St. Antonius Beddenrace

Zondag 13 september vindt om 16.00 uur in Nieuwegein de St. Antonius Beddenrace plaats: 11 teams racen (hardlopend) dan met een speciaal racebed. Het parcours start bij de hoofdingang van het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein (Doorslag) tot aan de Fakkelstede. Daar keren de deelnemers en rennen ze met het racebed weer terug. Het team dat het snelst is, wint. Het geld dat hiermee ingezameld wordt, komt ten goede aan het St. Antonius Onderzoeksfonds. Kom ook kijken naar de beddenrace en/of steun het St. Antonius Onderzoeksfonds door na afloop mee te BBQ-en.

Deelnemers aan de beddenrace zijn bedrijven uit Utrecht en Nieuwegein: FC Utrecht, Oosterlicht College, ROC Midden Nederland, HLB Blömer accountants en adviseurs, Sport ID Nieuwegein, St. Antonius Ziekenhuis – Raad van Bestuur en afdeling Hart- en Vaatziekten, TNT Innight, Vitras en MMBS Gevelvoegers. De teams moeten in totaal 10 km in estafettevorm met 5×2 koppels afleggen.

Het geld van de beddenrace komt ten goede aan St. Antonius Onderzoeksfonds. Dit fonds financiert onderzoeken waardoor patiënten een betere kwaliteit van leven krijgen. Het gaat vooral om onderzoeken op het gebied van hart-, vaat- en longziekten en kanker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren