Kom naar de dag-buurtcamping op het Forteiland bij Fort Jutphaas

Het Forteiland in de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein wordt in het weekend van 7, 8 en 9 juli omgetoverd tot een dag-buurtcamping! Tijdens deze dagen vind je op het buitenterrein van Bij de Fortwachter op Fort Jutphaas 1 een gemoedelijke dagcamping, waarop buurtbewoners en inwoners van Nieuwegein elkaar beter kunnen leren kennen. Van jong tot oud, gamers en buitenmensen, singles en families. Op de Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Let op! Overnachten is niet mogelijk.

Wil je komen chillen, bbq-en, workshops doen, muziek luisteren, of gewoon samen zijn met je buurtgenoten? Reserveer dan een plekje via deze website! De camping is helemaal gratis, wel wordt voor sommige activiteiten een kleine bijdrage gevraagd. Je kunt op het Forteiland terecht op vrijdag van 14.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 08.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 09.30 uur tot 21.30 uur.

Help mee
Als je het leuk lijkt om de camping te begeleiden, een activiteit te organiseren of heb je andere leuke ideeën? Neem dan contact op met Nanneke. Dit kan via de telefoon/WhatsApp op nummer 0649560175 of stuur een mailtje naar nanneke@debuurtcamping.nl.

Over de Buurtcamping
Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun eigen park. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk