Kom los van je verslaving!

Op zondag 5 oktober wordt in de Ankergemeente een praise dienst gehouden met het thema ‘verslaving.’ In eerste instantie zal dit thema wellicht niet aanspreken, maar wat als je hoort dat er ontelbare verslavingen zijn? Wat als je weet dat zelfs boosheid een verslaving is? Hoe vaak speel je een spelletje op je mobieltje? Kan jij van die chocola afblijven? Verslaafd is iedereen.

‘We zijn verslaafd aan wat we in de wereld aangeboden krijgen, het aanbod is te groot. Hoe zou het zijn als we van God onze verslaving maakten? Tijdens de praise dienst zingen we over verslaving en waar je de kracht vandaan kunt halen om de verslaving de baas te worden. Dat kunnen we niet alleen, maar met hulp van boven en van mensen de hetzelfde voelen en met je mee leven lukt dat wel’ aldus de organisatie. De praise dienst is vrij toegankelijk en wordt gehouden op zondag 5 oktober om 18.30 uur in de Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren