Kom kijken bij de werkzaamheden aan de Galecoppperbrug

De Galecopperbrug bij Nieuwegein is de op één na drukste brug van Nederland. In 2013-2015 is de brug grootschalig gerenoveerd. En sinds eind september werkt Rijkswaterstaat aan de vervanging van de voegovergangen op de zuidbrug.

Informatiebijeenkomst
Rijkswaterstaat organiseert in samenwerking met aannemer KWS een korte informatiebijeenkomst over de huidige werkzaamheden. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met interesse in wegenbouwprojecten. Iedereen is welkom, er is geen technische of praktijkkennis vereist. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht, op het kantoor van Rijkswaterstaat aan de Griffioenlaan 2 in Utrecht.

  • Donderdag 24 oktober van 15.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 26 oktober 13.00 tot 15.00 uur
  • Woensdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

Programma
Tijdens de bijeenkomst vertelt Rijkswaterstaat over de geschiedenis van de bouw van de noord- en zuidbrug, over de eerdere renovatie en de huidige werkzaamheden. Zij tonen foto’s en filmmateriaal van de huidige werkzaamheden die  tot nu toe zijn uitgevoerd. Ook geven zij uitleg over de aanpak van het werk: hoe bereid je het voor en waar loop je tegenaan tijdens de werkzaamheden? Daarna kunnen de bezoekers nog even naar buiten om de brug van dichterbij te bekijken. U blijft onderaan de brug bij het talud staan en kunt helaas niet dicht bij het werk komen in verband met de veiligheid.

Aanmelding
Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers per bijeenkomst. De drie bijeenkomsten hebben een identiek programma. U kunt zich aanmelden voor één van deze bijeenkomsten door vóór 29 oktober 2019 dit formulier in te vullen, en daarbij aan te geven welke datum uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u komt. Het is niet mogelijk om de bijeenkomst bij te wonen zonder inschrijving; alleen vooraf aangemelde personen met een geldig identiteitsbewijs krijgen toegang tot het Rijkswaterstaat-gebouw.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren