Katern

Kokende mannen bezetten buurthuis

Nee, ze koken niet van woede. Ze koken lekker eten! Elke maandag leren de mannen die al een beetje kunnen koken nóg beter koken, en elke dinsdag leren de beginners de eerste beginselen van een lekker maal op tafel. Er is nog plaats, in buurthuis Kerkveld!

Bijzonder aan deze cursussen is, dat de (55+) mannen die de beginnerscursus gevolgd hebben bijna altijd de smaak te pakken krijgen en doorstromen naar de vervolgcursus en ‘Club Culinair’. Na het leren van de eerste beginselen, zoals aardappels koken en een stukje vlees braden, ontstaat al snel de wens een uitgebreid diner aan familie en vrienden voor te kunnen schotelen. Een logisch vervolg daarop is het leren maken van buitenlandse gerechten. Beginners, gevorderden en experts zijn welkom bij een van de kookclubs voor mannen in buurthuis Kerkveld. Ze zijn op maandag en dinsdag van 10.00-13.00 uur en kosten € 60,- voor tien keer (beginners) en € 45,- voor vijf keer (gevorderden en club culinair). Meer informatie: tel. 030 – 60 370 30.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren